google.com, pub-2691688792875621, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Çarpım Tablosu

İlkokul çağında başlar Çarpım tablosu macerası, kimi çocuklar için basit bir işlem gibi gelse de bir çok öğrenci çarpım tablosu ezberleme konusunda uğraşmak zorunda kalmaktadır.Özellikle 6'lar dan sonra işler biraz daha zorlanmaktadır. Çarpım tablosunu iyice ezberlemeyen öğrenciler çarpma ve bölme sorularında zorlanmaktadırlar.

Çarpım Tablosu Nedir? Çarpım Tablosu Hızlı Öğrenme ve Ezberleme Yöntemleri Nedir ? Matematik denilince aklınıza ilk gelen ve ilk okulda öğrenmeye başladığınız çarpım tablosu gelecektir. Peki ta bundan yüzyıllar önce kullanılmaya başlanılan ve günümüze kadar değişmeden gelen bu tabloyu en kısa kolay yoldan nasıl öğrenip ezberleye biliriz.

Çarpım Tablosu Göster





Çarpım tablosu ezberinin kolay ve zahmetsizce yapılması için ilk yapılması gereken aşağıda ve sitemizde de farklı görsellerini bulabileceğiniz kartları evinizde çocuğunuz rahatlıkla görebileceği yerlere yapıştırarak başlamak olacaktır. Bir diğer yapılması gerekende çocuğunuza çarpım tablosunu yazdırmak olsun. Zihnimiz yazarak çok daha kolay bir şekilde ezber yapabilmektedir.Özellikle öğrencimizin hangi bölümde takılıyorsa o bölümü sıklıkla yazdırınız. Ayrıca yine sitemizde bulabileceğiniz Çarpım tablosunu oyunları ile çocuklarımızı hem eğlendirebilir hemde öğretebilirsiniz.

















0 yorum :

Yorum Gönder