google.com, pub-2691688792875621, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Çarpım Tablosu Oyunu


Merhaba çocuklara çarpım tablosunu daha kolay bir şekilde öğrenmelerini sağlamak adına geliştirilen Çarpım tablosu oyunu işlemlerin akılda kalmalarını daha kolay hale getirecektir. Aşağıda farklı tarzlarda geliştirilen oyunları sizlerin beğenisine sunuyoruz. Oynamadan önce varsa oyun açıklamalarını dikkatlice okumanızı öneririz.  


  • Bu oyunumuz aslıda pratik yapmak için sorulardan oluşuyor. Ekranın sağ tarafın da bölümünde yer alan sayıların çarpım sonucunu doğru olarak yazıldığında sol tarafta ilgili işlemin çarpım tablosundaki yeri yanmaya başlamaktadır. 
  • Tabi bu işlemi en kısa sürede ve doğru olarak yapmanız gerekiyor.
  • Dilerseniz aşağıdaki resmi inceleyerek de çarpım tablosu oyunu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.










Aşağıdaki oyunu telefonunuza daya tabletinize indirerek çarpım tablosu egzersizi yapabilirsiniz. 
Yetişkinler de beğenerek oynayabileceği bu oyunda çocuklara matematik öğretimi ve pratik için öncelikle geliştirilmiştir. Öğrenirken ya da gözden geçirirken matematiğin bilgisini kontrol etmek ve eğlenmek ister misiniz? Çocuklar için en kolay olandan yetişkinler için en gelişmiş olana kadar üç zorluk seviyesi vardır. 

Bu uygulama aynı zamanda, iki oyuncunun da doğru cevaplar almak için birbiriyle puanlama yarışması yaptığı olağandışı bir rekabet moduna sahiptir. Bir arkadaşınızla veya çocuğunuzla oynama becerilerinizi geliştirmek için mükemmel bir yoldur. Uygulamaya dikkat, hafıza, kinetik tepki eğitiyor ve aynı zamanda çarpım tablosunu öğrenme eğlenceli ve ilginç hale getirir!









Sizin de bildiğiniz oyun önerileri varsa yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.















0 yorum :

Yorum Gönder